Technikai leírások

Az OZONE aláöltözők technikai jellemzői:

– Anyagösszetétele 80% Polyamide Micro és 20% Elastan-t tartalmaz, ami az egyik legjobb sport technikai anyag.

– Az anyag belső felülete csiszolt, így a test által termelt meleg, ezekben a micro cellákban raktározódik, így a testnek, folyamatos és optimális hőérzetet biztosít.

– Anyagösszetételének és belső csiszolt felületének köszönhetően, kiváló a nedvesség elvezető képessége, gyorsan szárad, ezáltal rendkívül kényelmes, komfortos és száraz viseletet biztosít.

– 50 faktoros ( UVP 50+ ) UV álló anyagból készül, így bátran használhatod, bármilyen szabadtéri sportoláshoz, akár futáshoz, vagy kerékpározáshoz is.

– Varratai 6 tűs Flat-lock technikával készülnek, így biztosítja a lapos varrat képet, mellyel a bőrirritáció kizárt, szemben a vastag varrattal készülő termékekkel.

– Varratai körülbelül 900 méter rugalmas technikai cérnával készülnek, ezáltal igen nagy megnyúláskor sem roppannak meg, szemben a hagyományos cérnával készült aláöltözeteknél.

– Vonalvezetése anatómiailag lett tervezve, és kialakítva, hogy a lehető legszabadabb mozgást biztosítsa, bármilyen sporttevékenység során.

– Aláöltözőink csomagolásakor ügyeltünk arra, hogy ne használjunk fel papírt, ezáltal is hozzájárulva, a fáink és az ózonréteg védelméhez.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum